Free Now l-a numit pe Lennart Zipfel în funcția de country manager pentru România

Free Now l-a numit pe Lennart Zipfel în funcția de country manager pentru România
scris 16 aug 2021
Compania Free Now, deținută de Daimler și BMW, l-a numit pe Lennart Zipfel în funcția de country manager pentru România. 
 
Lennart are experiență în special în domeniul consultanței și dezvoltării afacerilor.
Peste 2 luni: automobile Tesla – fabricate în Germania CITEȘTE ȘI Peste 2 luni: automobile Tesla – fabricate în Germania

El s-a alăturat companiei Free Now în urmă cu aproape trei ani, într-o poziție de conducere în care a fost responsabil pentru Departamentul Financiar. Ulterior, a fost promovat în zona de Dezvoltare Corporativă, de unde a condus operațiunile de dezvoltare a afacerii.

Înainte de a se alătura Free Now, Zipfel a lucrat, în perioada 2014-2018, la EY.
 
Grupul cuprinde serviciile Free Now (10 piețe europene) și Βeat (5 piețe latino-americane și 1 piață europeană). În total, aceste servicii au în prezent 50 de milioane de utilizatori din 16 țări și peste 150 de orașe. 
 
Free Now a fost fondată sub numele de mytaxi, în iunie 2009, și a fost prima aplicație de taxi din lume care a stabilit o legătură directă între pasageri și șoferii de taxi. În 2019, constructorii auto rivali Daimler și BMW au pus bazele unui joint venture pe piața mobilității urbane printr-o investiție inițală de 1 miliard de euro pentru a interconecta serviciile proprii de car-sharing, ride-hailing, stații de încărcare pentru vehicule electrice și transport multimodal. În urma acestei mutări, aplicația mytaxi a devenit Free Now, parte dintr-o familie de branduri globale de mobilitate.

În România, Daimler era prezent pe segmentul de mobilitate urbană încă din anul 2017, atunci când Intelligent Apps, proprietarul aplicației mytaxi.net și parte a companiei Daimler Mobility Services, a achiziționat în proporție de 100% startup-ul românesc Clever.
viewscnt
Afla mai multe despre
lennart zipfel
country manager free now
free now
mytaxi
daimler. bmw
mobilitate
ride-sharing
mobilitate urbana