Gara de Nord va fi reabilitată pentru Campionatul din 2020

Gara de Nord va fi reabilitată pentru Campionatul din 2020
scris 14 iun 2019

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, vineri, în timpul unei vizite în județul Arad, că lucrări de modernizare a Gării de Nord din București vor fi executate înainte de începerea Campionatului European de Fotbal de anul viitor, iar ulterior obiectivul va fi supus unor lucrări mai ample.

"Gara de Nord intră în reabilitare, sunt sume alocate, mai ales că în cursul anului viitor va fi și Campionatul European de Fotbal Euro 2020", a spus ministrul, care nu a putut preciza când vor începe lucrările și nici valoarea acestora, afirmând că trebuie să verifice în ce stadiu este caietul de sarcini pentru lansarea licitației, scrie Agerpres.

Un zbor al Ryanair de pe Otopeni, amânat 4 ore pentru că... a fost furată o piesă din avion CITEȘTE ȘI Un zbor al Ryanair de pe Otopeni, amânat 4 ore pentru că... a fost furată o piesă din avion

"Modernizarea va fi una de amploare, dar cu siguranță în prima parte vom face o modernizare care să se finalizeze până la începerea campionatului. Acolo trebuie regândit totul, un concept nou", a mai declarat Răzvan Cuc, care a apreciat că șantierul primei etape de modernizări va fi finalizat până la începerea campionatului

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
gara de nord
razvan cuc