Vineri intră în vigoare programul estival Trenurile Soarelui

Vineri intră în vigoare programul estival Trenurile Soarelui
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iun 2019

CFR Călători anunțat că, începând de vineri 14 iunie, va lansa programul estival de transport Trenurile Soarelui. Astfel, timp de aproape trei luni, până în 9 septembrie, peste 40 de trenuri vor asigura zilnic legături directe din toată țara cu stațiunile de la Marea Neagră și Delta Dunării.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”22 trenuri directe (11 tur/11 retur) și ramurile aferente care pornesc din principalele orașe vor avea ca destinație Constanța/ Mangalia și retur. Numai 6 dintre acestea (3 tur/3 reutr) nu vor tranzita Bucureștiul”, se arată în comunicat.

Un zbor al Ryanair de pe Otopeni, amânat 4 ore pentru că... a fost furată o piesă din avion CITEȘTE ȘI Un zbor al Ryanair de pe Otopeni, amânat 4 ore pentru că... a fost furată o piesă din avion

În plus, 32 de trenuri (16 tur/16 retur) vor asigura legătura Capitalei cu litoralul și retur, 14 din ele (7 tur/7 retur) ajungând până la Mangalia și retur, restul oprindu-se la Constanța. Durata de parcurs între București și Constanța, pentru trenurile IR fără oprire, este de 1 oră și 58 de minute, scrie News.ro.

Totodată, 2 trenuri directe (1 tur/1 retur) vor asigura zilnic legătura București Nord – Tulcea Oraș și retur, pentru a facilita accesul turiștilor la Delta Dunării.

De asemenea, în fiecare zi, 4 trenuri (2 tur/2 retur) vor continua să circule între Medgidia și Tulcea.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr
trenurile soarelui