Greva angajaților STB s-a încheiat. Autobuzele, troleibuzele și tramvaiele au ieșit marți pe trasee

Greva angajaților STB s-a încheiat. Autobuzele, troleibuzele și tramvaiele au ieșit marți pe trasee
scris 25 ian 2022

Salariații Societății de Transport București au decis suspendarea grevei după cinci zile, autobuzele, troleibuzele și tramvaiele au ieșit marți dimineață pe traseele din Capitală, anunță sindicatul.

“Având în vedere că astăzi 25.01.2022 este zi normală de lucru și impactul asupra cetățenilor este unul foarte mare, că în ziua de 24.01.2022 ora 20:00 am avut o discuție cu membri Consiliului de Administrație care au promis că analizează doleanțele salariaților în perioada următoare, că astăzi 25.01.2022 vom avea o discuție la Palatul Parlamentului cu o delegație parlamentară care să analizeze problemele la nivelul STB SA, s-a discutat la nivelul fiecărui depou și autobază, celelalte entități, iar salariații au decis suspendarea acțiunii de protest și reluarea lucrului”, se spune într-un comunicat al sindicatului.

Lufthansa urmează să cumpere o participație de 40% la ITA Airways, succesoarea Alitalia CITEȘTE ȘI Lufthansa urmează să cumpere o participație de 40% la ITA Airways, succesoarea Alitalia

Anunțul de marți dimineață vine după ce, liderul sindical Vasile Petrariu, declarase în urma negocierilor de luni seară că este nemulțumit de modul în care s-au desfășurat acestea, scrie Hotnews.ro.

Petrariu afirmase că angajații STB vor decide dacă vor continua sau nu greva.

Amintim că luni dimineață au ieșit pe trasee o cincime dintre mijloacele de transport, dar pe parcursul zilei proporția a crescut la peste o treime din numărul total de autobuze, troleibuze și tramvaie.

Prefectura București a transmis luni seară că forțele de ordine vor interveni ferm împotriva oricăror acțiuni de intimidare a șoferilor și vatmanilor STB care vor să reia lucrul.

viewscnt
Afla mai multe despre
stb
greva