Începe construcția primelor sectoare ale autostrăzii care leagă Muntenia de Moldova

Începe construcția primelor sectoare ale autostrăzii care leagă Muntenia de Moldova
scris 24 ian 2022

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a transmis că anul acesta începe construcția primelor sectoare ale autostrăzii care leagă Muntenia de Moldova, fiind primii pași concreți pentru unirea Munteniei cu Moldova prin infrastructură rutieră modernă.

”24 ianuarie 2022. A7 - Autostrada Moldovei. Anul acesta începe construcția primelor sectoare ale autostrăzii care leagă Muntenia de Moldova!  a transmis ministrul Transporturilor, cu ocazia Unirii Principatelor Române.

VIDEO PROFIT NEWS TV Marius Motofei, Business Operations & Public Sector Director, Vodafone România: Digitalizarea nu este doar un instrument, ci o strategie. Orchestrarea este cheia pentru a ajunge la succes CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Marius Motofei, Business Operations & Public Sector Director, Vodafone România: Digitalizarea nu este doar un instrument, ci o strategie. Orchestrarea este cheia pentru a ajunge la succes

”Ploiești-Buzău: 63,25 km. Contractele pentru cele 3 loturi ale acestei secțiuni urmează să fie semnate. Buzău-Focșani: 82,44 km. A fost aprobat Proiectul Tehnic! ”Lansarea în licitație a contractului pentru construcția acestei secțiuni a intrat în linie dreaptă”, afirmă Grindeanu.

”Sunt primii pași concreți pentru unirea Munteniei cu Moldova prin infrastructură rutieră modernă”, mai spune ministrul în postare. 

viewscnt
Afla mai multe despre
moldova
autostrada