Grindeanu: Când vom ajunge la borna de 1.000 kilometri de drum expres și autostradă

Grindeanu: Când vom ajunge la borna de 1.000 kilometri de drum expres și autostradă
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 aug 2023

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a transmis că pe autostrada Pitești-Sibiu se lucrează bine și că sectorul Pitești - Curtea de Argeș se va deschide circulației mai repede decât era estimat. Grindeanu a adăugat că în luna septembrie se va da în circulație un lot din Autostrada Transilvania, iar cu acel lot se va atinge borna de 1.000 de kilometri de drum expres și autostradă în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

„Am văzut și alte șantiere, și anume parte din Pitești - Sibiu, lucrează surprinzător de bine, au ajuns undeva la 50%. Acolo termenul este 2025, probabil că vor termina Pitești - Curtea de Argeș mai repede, la sfârșitul anului viitor”, a subliniat Sorin Grindeanu, citat de Hotnews.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, după accidentul de la 2 Mai: Sper ca în toamna aceasta să scoatem la licitație contractul pentru un drum expres Constanța-Mangalia CITEȘTE ȘI Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, după accidentul de la 2 Mai: Sper ca în toamna aceasta să scoatem la licitație contractul pentru un drum expres Constanța-Mangalia

Ministrul Transporturilor este mulțumit și de stadiul lucrărilor pe lotul Nușfalău - Suplacu de Barcău de pe Autostrada Transilvania.

„În septembrie se va da în circulație un lot de pe Autostrada Transilvania, de la Nușfalău la Suplacu de Barcău. Cu acei kilometri o să ajungem și noi la acea mie de kilometri de drum expres și autostradă. Puțin față de cât ar trebui să avem, dar se atinge acea bornă”, a spus Grindeanu.

viewscnt
Afla mai multe despre
grindeanu
drum