Grindeanu: În lunile următoare vom scoate la licitație drumul expres Focșani - Brăila

Grindeanu: În lunile următoare vom scoate la licitație drumul expres Focșani - Brăila
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 sep 2023

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a declarat, la Focșani, că în lunile următoare va fi organizată licitația pentru drumul expres Focșani - Brăila.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

"În lunile următoare vom finaliza și studiul de fezabilitate de la Focșani - Brăila, drumul expres, ceea ce înseamnă că în următoarele luni vom scoate la licitație drumul expres Focșani - Brăila, care se va duce cu descărcarea pe podul de la Brăila și vom merge pe varianta spre Tulcea și spre litoral. Eu spun că este important", a declarat Sorin Grindeanu, potruivit Agerpres.

CONFIRMARE Adrian Polec, care deține producătorul român de baterii litiu-ion Prime Batteries Technology, cumpără teren în centrul Bucureștiului CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Adrian Polec, care deține producătorul român de baterii litiu-ion Prime Batteries Technology, cumpără teren în centrul Bucureștiului

Aflat într-o vizită de lucru pe traseul autostrăzii A7, acesta a precizat că sunt șanse mari ca până la finalul anului viitor să se circule pe tronsonul Focșani - Buzău al A7.

"Avem toate premisele ca la sfârșitul anului viitor să putem să circulăm pe Focșani - Buzău. Sunt șanse foarte mari, s-a ajuns foarte sus și cu stratul de stabilizare și cu toate lucrurile care țin partea dificilă a acestor patru tronsoane, pentru că vorbim de patru loturi", a spus Grindeanu.

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, împreună cu premierul Marcel Ciolacu, au efectuat marți, vizite de lucru pe autostrada A7, la loturile 1 și 2 din Autostrada Ploiești - Buzău, tronsonul 4 din Autostrada Buzău - Focșani și lotul 3 parte din Autostrada Focșani - Bacău.

viewscnt
Afla mai multe despre
drum expres
grindeanu