Grindeanu s-a dus pe Podul Brăila și a cerut ca circulația să fie deschisă non-stop: „Nu se poate așa.”

Grindeanu s-a dus pe Podul Brăila și a cerut ca circulația să fie deschisă non-stop: „Nu se poate așa.”

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Profit.ro
Profit.ro
scris 1 nov 2023

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, în cadrul unei vizite pe Podul de la Brăila, că nu vede motivul pentru care circulația pe pod este întreruptă peste noapte, atât timp cât macaralele nu sunt demontate, el precizând că s-a demontat abia o macara. ”Când vor fi mobilizați, atunci să vină dânșii să ceară la CNAIR că vor să lucreze, ca să dea jos această aceste macarale. Până atunci 24 din 24”, a transmis ministrul constructorilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ministrul Transporturilor a declarat la Podul de la Brăila că constructorii au reușit să dea jos parțial prima macara, scrie News.ro.

Toyota investește miliarde dolari într-o uzină de baterii CITEȘTE ȘI Toyota investește miliarde dolari într-o uzină de baterii

”Vreau să vă anunț că, dacă vor continua în această formă (..) vreau să luați decizia să se circule. Nu văd motivul pentru care circulația este întreruptă peste noapte, atât timp cât aceste macarale nu sunt demontate. Să îmi spuneți motivul. Nu se poate așa. Dacă tot nu dau jos aceste macarale, atunci să se circule 24 din 24”, a spus Sorin Grindeanu.

”Când vor fi mobilizați, atunci să vină dânșii să ceară la CNAIR că vor să lucreze, ca să dea jos această aceste macarale. Până atunci 24 din 24”, a precizat ministrul.

Întrebat despre asfaltarea podului în plin an electoral, 2024, Grindeanu a răspuns: ”Că vor fi sau nu alegeri, asfaltul pe Podul Brăila și toate neconformitățile, văzute de experți la cererea CNAIR, subliniez acest lucru, toate aceste neconformități trebuie înlăturate, pe banii companiei”.

viewscnt
Afla mai multe despre
podul de la brăila
ministrul transporturilor