Guvernul alocă banii necesari exproprierilor în vederea construirii primului tronson din autostrada Sibiu – Pitești

Guvernul alocă banii necesari exproprierilor în vederea construirii primului tronson din autostrada Sibiu – Pitești
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 aug 2019

Guvernul adoptă, în ședința de joi, o hotărâre prin care alocă aproximativ cinci milioane de lei pentru despăgubirea celor are vor fi expropriați în vederea construirii primului tronson din autostrada Sibiu – Pitești, între Sibiu și Boița. Totodată, patru investitori s-au arătat interesați să construiască în parteneriat public-privat autostrada Neamț- Iași, anunță prim-ministrul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat joi, la începutul ședinței de Guvern, că a fost avizată și joi este adoptată hotărârea de Guvern privind exproprierile pentru secțiunea I, care va face legătura între Sibiu și Boița,  din autostrada Sibiu-Pitești, document care prevede alocarea a cinci milioane de lei pentru exproprieri, scrie News.ro

FOTO Viitorul Hyundai i10, dezvăluit sub forma unei schițe CITEȘTE ȘI FOTO Viitorul Hyundai i10, dezvăluit sub forma unei schițe

„Alocăm suma de aproximativ cinci milioane de lei necesară despăgubirii proprietarilor” a spus Dăncilă.

Aceasta a precizat că a fost semnat contractul pentru realizarea unui studiu de fezabilitate pentru pasajul Drajna.

Totodată, Dăncilă a anunțat și că autoritățile române au deschis solicitările de participare pentru Autostrada Târgu Neamțn- Iași, iar patru investitori s-au arătat interesați de realizarea acestui proiect în parteneriat public-privat.

„În ceea ce privește autostrada Târgu Neamț- Iași, au fost deschise la începutul acestei săptămâni solicitările de participare pentru atribuirea contractului. Patru investitori și-au manifestat interesul pentru realizarea acestui proiect de infrastructură în parteneriat public – privat”, a spus Dăncilă, fără a preciza numele companiilor interesate.

viewscnt
Afla mai multe despre
guvern
autostrada sibiu – pitești