Honda CR-V este cel mai bine vândut SUV la nivel mondial

Honda CR-V este cel mai bine vândut SUV la nivel mondial
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 dec 2015

Noul CR-V de la Honda se află pe prima poziție în topul celor mai populare SUV-uri la nivel mondial, cu un total de 511.519 unități livrate de la începutul anului, anunță luni reprezentanții companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, noul CR-V a fost restilizat la începutul anului 2015, reușind să atragă un număr record de clienți la nivel mondial.

În România s-au livrat în primele 11 luni ale acestui an 270 de unități CR-V, dintre care 192 de unități au fost echipate cu noul motor 1.6 i-DTEC.

"Începând cu anul 2015, noul CR-V este disponibil cu un motor diesel 1.6 i-DTEC bi-turbo ce produce 160 CP și 350 NM, oferind un nivel de performanță remarcabil raportat la cilindreea noii unități. La fel, noul CR-V propune și opțiunea unei transmisii automate cu 9 trepte pentru versiunea diesel 4x4. Lista de noutăți promovate de CR-V continuă cu pachetul de siguranță Sensing ce include în premieră mondială sistemul i-ACC (Intelligent Adaptive Cruise Control). Spre deosebire de un sistem cruise control adaptiv convențional, i-ACC include o funcție predictivă ce scanează benzile adiacente de deplasare și reacționează înainte ca un automobil să intre în linia de acțiune a sistemului cruise control adaptiv", se arată în comunicatul citat.

De asemenea, echiparea standard a noului CR-V include sistemul de asistență CTBA, ce poate frâna automat până la viteza de maxim 30 km/h, scaune încălzite, climatizare automată cu 2 zone, geamuri electrice față/spate, jante aliaj etc.

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
honda cr-v
suv