În Spania sunt anunțate greve ale personalului de bord al Ryanair

În Spania sunt anunțate greve ale personalului de bord al Ryanair
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 sep 2019

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenționare de călătorie pentru Spania, unde în perioada următoare sunt anunțate greve ale personalului de bord al Ryanair, astfel că orarul zborurilor ar putea fi perturbat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

MAE informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei, utilizând transportul aerian, că, pe fondul grevelor anunțate de compania aeriană Ryanair, orarul zborurilor ar putea fi afectat. Astfel, cursele operate de compania aeriană Ryanair ar putea suferi modificări în următoarele zile din luna septembrie (respectiv prima zi de luni și zilele de vineri și duminică): 6, 8, 13, 15, 20, 22, 27 și 29 septembrie, scrie News.ro.

ANAF a găsit consolarea pentru locul fruntaș în UE la neîncasarea TVA: măcar nu mai suntem printre cele 3 state în care decalajul fiscal a și crescut CITEȘTE ȘI ANAF a găsit consolarea pentru locul fruntaș în UE la neîncasarea TVA: măcar nu mai suntem printre cele 3 state în care decalajul fiscal a și crescut

Se recomandă cetățenilor români să consulte site-urile oficiale ale companiilor pentru a se informa asupra stării curselor aeriene aferente călătoriilor programate.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al Secției Consulare a Ambasadei României în Regatul Spaniei: +34917344004, apelurile vor fi redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al Secției Consulare a Ambasadei României la Madrid: +34649656032.

MAE recomandă consultarea paginilor de Internet http://madrid.mae.ro, http://almeria.mae.ro, http://barcelona.mae.ro, http://bilbao.mae.ro; http://sevilla.mae.ro; http://ciudadreal.mae.ro, http://castellon.mae.ro; http://zaragoza.mae.ro, www.mae.ro și amintește că românii care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația "Călătorește în siguranță” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informații și sfaturi de călătorie.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
greva