În ziua în care are loc protestul "România vrea autostrăzi", PSD anunță că "Autostrada Moldovei începe azi!"

În ziua în care are loc protestul "România vrea autostrăzi", PSD anunță că "Autostrada Moldovei începe azi!"
scris 15 mar 2019

PSD anunță că "Autostrada Moldovei începe azi!", în ziua în care are loc protestul "România vrea autostrăzi".

"Autostrada Moldovei începe azi! Varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău este parte integrantă din autostrada Moldova (coridorul IX pan european). Este un proiect lansat în 2017, în timpul guvernării PSD, în valoare de 144 de milioane de euro, cu finanțare asigurată", scrie PSD.

Ministrul Transporturilor,  Răzvan Cuc, va fi prezent joi, începând cu ora 12:30, la începerea lucrărilor pe șantier, scrie News.ro.

Continental a investit 240 milioane euro în România anul trecut. Bonusuri pentru angajați din profitul pe 2018 CITEȘTE ȘI Continental a investit 240 milioane euro în România anul trecut. Bonusuri pentru angajați din profitul pe 2018

Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalități, sindicate, dar și persoane fizice au anunțat că participă la protestul ”România vrea autostrăzi” și întrerup activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.00, la inițiativa unui antreprenor care a decis să lanseze autorităților un semnal de alarmă asupra stadiului și calității infrastructurii construind singur 1 metru de autostradă.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada moldovei
sieu
psd
razvan cuc