Uber intenționează să lanseze oferta publică inițială în aprilie

Uber intenționează să lanseze oferta publică inițială în aprilie
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mar 2019

Uber Technologies intenționează să lanseze oferta publică inițială în luna aprilie, aproape de listarea la bursă a rivalei sale mai mici Lyft, au declarat joi persoane apropiate situației, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Luna viitoare, Uber va publica prospectul de emisiune, conform prevederilor legale, și va începe campania de prezentare a ofertei pentru investitori, scrie News.ro.

Programarea listării Uber arată că aceasta va avea loc cel mai probabil la scurt timp după ce Lyft va finaliza oferta sa publică inițială, au spus persoanele.

Schimbări în board-ul Renault: oamenii lui Ghosn au fost înlocuiți CITEȘTE ȘI Schimbări în board-ul Renault: oamenii lui Ghosn au fost înlocuiți

Uber și Lyft au depus documentele pentru ofertele publice inițiale în decembrie anul trecut.

Uber țintește o evaluare de 120 de miliarde de dolari, față de nivelul actual de 76 de miliarde de dolari pe piața  privată.

Lyft se așteaptă la o evaluare de 20-25 de miliarde de dolari în cadrul ofertei publie, față de evaluarea actuală de 15 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
oferta publică inițială