Începe betonarea Pasajului Doamna Ghica. Când va fi deschis circulației

Începe betonarea Pasajului Doamna Ghica. Când va fi deschis circulației
scris 6 iun 2023

Primarul Capitalei Nicușor Dan a anunțat că au început lucrările de armare la Pasajul Doamna Ghica, iar în circa două săptămâni va începe betonarea. Edilul general a adăugat că Pasajul va fi deschis, din toamnă, circulației.

„Lucrări de armare la Pasajul Ghica. În aproximativ două săptămâni începe betonarea. Proiectul este în grafic, iar în toamnă Pasajul va fi deschis circulației”, a anunțat Nicușor Dan.

Foștii CEO de la BCR Leasing și Țiriac Leasing lansează un start-up pentru servicii de mobilitate CITEȘTE ȘI Foștii CEO de la BCR Leasing și Țiriac Leasing lansează un start-up pentru servicii de mobilitate

Pe 29 martie, Autoritățile din București anunțat că a fost finalizată montarea tăblierului metalic la Pasajul Doamna Ghica, iar pe 1 aprilie a fost deschisă în zonă circulația pentru tramvaie, scrie News.ro.

Traficul rutier va fi reluat din toamnă, întrucât mai sunt necesare lucrări. „Lucrările de investiții se fac cu bani, nu se fac cu plânsete, nici cu lozinci”, a afirmat atunci Nicușor Dan.

viewscnt
Afla mai multe despre
pasajul doamna ghica
betonare