Investigație în SUA privind siguranța a 346.000 de SUV-uri Ford Escape, din cauza unei probleme la uși

Investigație în SUA privind siguranța a 346.000 de SUV-uri Ford Escape, din cauza unei probleme la uși
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 iul 2023

Anchetatorii americani privind siguranța auto au declarat că deschid o investigație asupra a 346.000 de vehicule sport utilitare Ford Escape, deoarece o sudură a ușilor din față poate ceda, ceea ce poate duce la deschiderea accidentală a unei uși în timpul conducerii, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi (NHTSA) a primit 118 chestionare care susțin o defecțiune a sudurilor prin puncte în suportul brațului de verificare pentru ușile din față, la vehiculele Ford Escape din 2020-21, scrie News.ro.

Albatechnics intră pe piața din România CITEȘTE ȘI Albatechnics intră pe piața din România

NHTSA a declarat că are 25 de rapoarte de răni minore și un raport de daune materiale minore legate de problema care împiedică funcționarea corectă a ușii unui vehicul.

Unii proprietari au spus că ferestrele ușilor nu mai funcționează. Mulți consumatori raportează că au auzit un zgomot de pocnire la deschiderea ușii, deoarece suportul de control al ușii începe să se separe de ușă.

Ford a spus că ”colaborează cu NHTSA pentru a sprijini investigația lor”.

Unii proprietari au spus că au avut costuri de reparație cuprinse între 1.800 și 2.500 de dolari pentru a înlocui o ușă din față de pe partea șoferului, care trebuia înlocuită.

Alții au spuscă încă pot închide ușile, dar se aud zgomote de scârțâit și măcinat atunci când sunt folosite.

Evaluarea preliminară a NHTSA este un prim pas înainte ca agenția să poată cere o rechemare a vehiculelor pentru reparații.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford escape
usi
sua