Licitație a statului, de peste 12 milioane euro, pentru paza autostrăzilor

Licitație a statului, de peste 12 milioane euro, pentru paza autostrăzilor
scris 26 oct 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat o licitație de 57,73 milioane lei (12,14 milioane euro), prin care vrea să cumpere servicii de pază pentru segmente din autostrăzile A2 (Autostrada Soarelui) și A4 (centura municipiului Constanța), potrivit unui anunț publicat pe platforma SICAP.

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

Licitația vizează achiziția de servicii de pază prin patrulare, iar contractul este împărțit în două loturi, relatează News.ro.

Primul lot este sectorul Lehliu –Cernavoda (km 64 – km 160), iar al doilea lot este sectorul Cernavodă-Constanța (km 161 – km 212) și autostrada A4 sectorul Ovidiu-Agigea (km 0 – km 21).

Protest în Capitală din cauza ritmului lent de construcție la Prelungirea Ghencea și Pasajul Domnești CITEȘTE ȘI Protest în Capitală din cauza ritmului lent de construcție la Prelungirea Ghencea și Pasajul Domnești

Nivelul minim al cifrei de afaceri anuale a ofertantului pe ultimii 3 ani trebuie să fie cel puțin egal cu 3,955 milioane lei pentru lot 1 și 3,275 milioane lei pentru lot 2.

Tipul procedurii este licitație deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 29 noiembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
licitatie
paza
autostrada
soarelui
centura
constanta