Linia turistică Bucharest City Tour își reia traseul. Vor fi patru autobuze double-decker

Linia turistică Bucharest City Tour își reia traseul.  Vor fi patru autobuze double-decker
scris 30 mai 2019

Societatea de Transport București reia duminică serviciul liniei turistice Bucharest City Tour cu patru autobuze double-decker care vor circula între Piața Unirii și Piața Presei cu întoarcere de la Piața Presei până la Palatul Parlamentului, informează Primăria Municipiului București.

Autobuzele vor circula zilnic, la intervale de 20-25 de minute, pe traseul cuprins între Piața Presei și Piața Unirii. Având o capacitate de 77 de locuri fiecare, dintre care 50 pe platformă, autobuzele vor fi la dispoziția turiștilor între orele 10:00 - 21:00.

FOTO Google Maps începe să afișeze limitele de viteză și în România CITEȘTE ȘI FOTO Google Maps începe să afișeze limitele de viteză și în România

Traseul este următorul: Piața Presei, Arcul de Triumf, Șoseaua Kiseleff, Piața Victoriei, Calea Victoriei, Palatul CEC, Palatul Parlamentului, cu revenire prin Piața Unirii, Piața Universității, Piața Romană, Piața Victoriei, Piața Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Muzeul Satului, Piața Presei.

Cardul de călătorie poate fi procurat direct din autobuz, la prețul de 25 lei. Pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 – 14 ani, prețul acestuia este 10 lei (pentru cei cu vârsta de până la 7 ani, transportul este gratuit).

Cardul este valabil 24 de ore de la prima validare, oferind flexibilitate în alegerea programului, pasagerii având posibilitatea să întrerupă plimbarea cu autobuzul supraetajat pentru vizitarea obiectivelor de interes întâlnite pe traseu și să o continue, ulterior, cu altul, din oricare stație de pe traseu.

Turiștii mai beneficiază de un ghid audio în limbile română, engleză, franceză și italiană, accesibil cu ajutorul echipamentelor existente în autobuz, precum și prin instalarea unei aplicații pe smartphone-ul personal în urma scanării unui cod QR afișat în autobuz.

viewscnt
Afla mai multe despre
bucharest city tour