Lucrările la centura ocolitoare a Bacăului se opresc de astăzi până în 26 martie

Lucrările la centura ocolitoare a Bacăului se opresc de astăzi până în 26 martie
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mar 2019

Lucrările la centura ocolitoare a Bacăului se opresc de joi până în 26 martie, angajații antreprenorului Spedition UMB aflându-se în săptămâna liberă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Antreprenorul Spedition UMB a informat CNAIR că începând de joi, 21.03.2019, lucrările pe șantierul Variantei Ocolitoare a Municipiului Bacău se vor opri până marți, 26.03.2019, motivul fiind faptul că muncitorii antreprenorului sunt în săptămâna liberă. De marți, 26.03.2019, lucrările vor fi reluate la capacitate maximă, în două schimburi, începând cu ora 07:00", a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), precizând că în cele trei săptămâni dintr-o lună în care se lucrează în câte două schimburi, programul de lucru este luni – sâmbătă, inclusiv, scrie News.ro.

Senatorii au stabilit o nouă situație în care șoferilor le va fi reținut certificatul de înmatriculare sau înregistrare a mașinii CITEȘTE ȘI Senatorii au stabilit o nouă situație în care șoferilor le va fi reținut certificatul de înmatriculare sau înregistrare a mașinii

Pe perioada încetării activității în șantier utilajele vor fi garate în puncte special amenajate pentru a fi păzite.

Lucrările au început în data de 8 martie, cu trei luni mai devreme decât prevedea contractul, afirmă CNAIR, precizând că acest lucru a fost posibil ca urmare a faptului că Spedition UMB a accelerat faza de proiectare și a predat proiectul tehnic în trei luni, deși contractul semnat cu CNAIR la sfârșitul anului trecut prevedea 6 luni pentru această fază.

"Spedition UMB este o companie care are o îndelungată experiență în domeniu și a demonstrat de nenumarate ori seriozitatea și capacitatea constructorilor români de a executa lucrări de cea mai bună calitate", menționează CNAIR.

Ministrul Trnsporturilor Răzvan Cuc s-a aflat în 15 martie pe șantierul centurii Bacăului, în aceeși zi PSD anunțând că  "Autostrada Moldovei începe azi!". Tot vineri, 15 martie, a avut loc protestul "România vrea autostrăzi", criticat de lideri ai PSD.

Luni, 18 martie, CNAIR a reacționat ”deoarece în spațiul public sunt vehiculate în continuare informații false privind lipsa mobilizării pe santierul Variantei Ocolitoare Bacău", precizând că Spedition UMB are pe acest șantier peste 100 de utilaje, încă din data de 8 martie 2019, când au început lucrările.

”Până la ora actuală, după doar două săptămâni, progresul fizic al lucrărilor a depășit 10 procente. Spedition UMB are o îndelungată experiență în domeniu și a demonstrat de nenumarate ori seriozitatea și capacitatea constructorilor români de a executa lucrări de cea mai bună calitate”, anunța CNAIR.

viewscnt
Afla mai multe despre
centura ocolitoare a bacăului
spedition umb