Lucrările la lotul 5 al autostrăzii Pitești-Sibiu au ajuns la un stadiu fizic de 33%

Lucrările la lotul 5 al autostrăzii Pitești-Sibiu au ajuns la un stadiu fizic de 33%
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 mai 2023

Aproximativ 33% din lucrări sunt finalizate, pe lotul 5 al autostrăzii Pitești-Sibiu, între Pitești și Curtea de Argeș, anunță autoritățile din acest județ, în urma unei vizite făcute pe șantier de către prefectul județului alături de secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Irinel Ionel Scrioșteanu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Pe toți cei 30 de kilometri ai amplasamentului pe care i-am vizitat astăzi se lucrează, sunt peste 840 de oameni și 520 de utilaje în șantier. Acest șantier are o evoluție bună în ultima perioadă, s-a ajuns la un stadiu fizic executat de aproximativ 33%, păstrăm ca și termen de finalizare a lucrărilor vara anului 2025 și, dacă mobilizarea continuă cel puțin la acest nivel, suntem optimiști cu privire la acest termen”, a declarat Ionel Scrioșteanu pe șantierul autostrăzii Pitești-Sibiu, scrie News.ro

Paradoxurile Stellantis: cele mai slabe vânzări din ultimii 26 de ani și cel mai mare profit. Fiat, cea mai vândută marcă a grupului, în 2022 CITEȘTE ȘI Paradoxurile Stellantis: cele mai slabe vânzări din ultimii 26 de ani și cel mai mare profit. Fiat, cea mai vândută marcă a grupului, în 2022

Conform datelor furnizate de către prefectul județului Argeș, Radu Perianu, pe șantierul lotului 5 se lucrează la pasajul din zona Bascov, precum și la unul dintre podurile peste râul Argeș.

”În total, 21 de poduri și pasaje majore sunt în lucru, peste 170 de structuri minore și se fac lucrări de consolidare pentru care au fost aduși peste 2,5 miliarde de metri cubi de material”, transmite prefectul Radu Perianu.

La rândul său, directorul tehnic al companiei Webuild, Marco Morano, a precizat că în această perioadă e lucrează la suprastructură, la consolidarea zonelor de terasament și că „totul merge în parametri”.

viewscnt
Afla mai multe despre
drumuri
pitesti-sibiu