Lufthansa Group numește un nou director comercial în România

Lufthansa Group numește un nou director comercial în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 apr 2019

Grupul german Lufthansa l-a numit pe Zlatko Zlatic în funcția de director comercial pentru România și Moldova, acesta urmând a coordona operațiunile comerciale și de vânzări ale companiilor aeriene din cadrul Lufthansa Group din cele două țări.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Zlatko Zlatic va prelua poziția ocupată anterior de Antonio Tassone, care devine Director Regional pentru Egipt și Africa de Nord în cadrul Lufthansa Cargo AG.

De profesie economist, Zlatko Zlatic și-a început cariera la Lufthansa Group în anul 2001, în funcția de Key Account Manager la Lufthansa Cargo. După doi ani de activitate în calitate de Director Comercial la Frankfurt, acesta a obținut cunoștințele practice despre formarea profesională lucrând cu celelalte departamente. Din postura de director general de vânzări în Ho Chi Minh City (Vietnam) din anul 2007 până în 2009, iar apoi în Algier în perioada 2010-2015,  Zlatic a dobândit o experiență solidă în activitatea comercială de zboruri pentru pasageri. Înainte de a se reloca la București, acesta a coordonat operațiunile Lufthansa în Abuja (Nigeria). 

Producătorul italian de ciocolată Ferrero achiziționează divizia de dulciuri a Kellogg CITEȘTE ȘI Producătorul italian de ciocolată Ferrero achiziționează divizia de dulciuri a Kellogg

Lufthansa Group oferă în prezent peste 180 de zboruri săptămânale din România către cele patru centre din Europa; Eurowings oferă zboruri din București către Düsseldorf, Austrian Airlines operează pe rutele Sibiu, Iași și București până la Viena. Swiss are o conexiune de zbor de la București la Zürich iar Lufthansa oferă zboruri din Cluj, Sibiu, București și Timișoara spre Munchen și Frankfurt.

Liniile aeriene parte din Lufthansa Group deservesc 343 de destinații în 103 țări, prin 13.267 zboruri săptămânale în orarul de vară 2019. Flota actuală cuprinde 763 aeronave (la finalul lunii februarie 2019) iar grupul va continua să introducă aeronave noi până în anul 2025.

În anul 2018, Lufthansa Group avea aproximativ 135.000 angajați, a primit la bord 142 milioane de pasageri și a generat vânzări de aproximativ 35,8 miliarde euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
lufthansa
zlatko zlatic