Lufthansa renunță la zborurile Cluj – Frankfurt din martie 2024. Directorul Aeroportului Cluj: „Este o problemă pe plan mondial”. Din martie încep zborurile spre Zurich

Lufthansa renunță la zborurile Cluj – Frankfurt din martie 2024. Directorul Aeroportului Cluj: „Este o problemă pe plan mondial”. Din martie încep zborurile spre Zurich
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 ian 2024

Compania aeriană Lufthansa va renunța la finalul lunii martie a acestui an la zborurile spre Frankfurt de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un purtător de cuvânt al companiei germane a declarat că mai multe zboruri, inclusiv cele dintre Frankfurt spre Cluj-Napoca cât și cele spre Timișoara „nu au prezentat nicio dezvoltare economică pozitivă în ultimele luni”, anunță Monitorul de Cluj.

DECIZIE Noi condiții la ITP pentru autovehicule care se închiriază și scutire pentru trotinete CITEȘTE ȘI DECIZIE Noi condiții la ITP pentru autovehicule care se închiriază și scutire pentru trotinete

„Având în vedere problemele pe care le au cu motoarele Pratt & Whitney pentru Airbus 320 nu au suficientă capacitate pe tipul acesta de aeronave și din acest motiv s-au anulat zborurile spre Frankfurt, dar au crescut frecvențele pe München și va fi un avion mai mare.

Vom avea trei zboruri Cluj-München cu capacitate mai mare. Ne pare rău pentru eventuale neplăceri create pasagerilor care și-au cumpărat bilete, dar este o problemă pe plan mondial. Îi rugăm pe pasageri să verifice exact și să țină legătura cu compania aeriană. Toți pasagerii care și-au cumpărat bilete la Frankfurt după această perioadă vor fi redirecționați.

Sunt peste 1.200 de motoare pentru multe companii aeriene, și compania”, a declarat pentru monitorulcj.ro directorul Aeroportului Cluj, David Ciceo.

Pe de altă parte, Swiss International Air Lines, aflată sub conducerea companiei Lufthansa, va opera zboruri spre Zurich în fiecare zi de luni, joi și duminică de pe Aeroportul Cluj.

Potrivit reprezentanților Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, zborurile vor începe din 28 martie 2024.

viewscnt
Afla mai multe despre
lufthansa
cluj
zbor