Martin Eberhard, cofondatorul Tesla, vine în România pentru lansarea primului concept de supercar electric dezvoltat de compania românească CryptoDATA Tech

Martin Eberhard, cofondatorul Tesla, vine în România pentru lansarea primului concept de supercar electric dezvoltat de compania românească CryptoDATA Tech
scris 16 mar 2022

Compania românească CryptoDATA Tech organizează evenimentul Decentralized Connectivity Redefined în București, în data de 19 martie, în cadrul căruia fondatorul Tesla, Martin Eberhard, va fi prezent pentru lansarea primul concept de supercar electric dezvoltat integral în România.

În cadrul evenimentului Decentralized Connectivity Redefined găzduit de compania CryptoDATA tech vor fi prezentate o serie de proiecte inovatoare menite să faciliteze integrarea dispozitivelor smart în platforme revoluționare. Pe scenă vor urca oameni de știință, autori, arhitecți de tehnologii, regizori și directori de top din întreaga lume pentru a prezenta tehnologia viitorului, oferind atât participanților, cât și invitaților posibilitatea de a interacționa cu experți și profesioniști din industria tehnologiei și industria automotive.
 
Martin Eberhard, unul dintre speakerii principali, a cofondat compania Tesla Motors în anul 2003, deținând funcția de CEO al companiei până în noiembrie 2007. Acesta va dezvălui filosofia din spatele Tesla și cum a reușit prin lansarea acestei companii să revoluționeze industria automobilelor electrice.
 
“Vă invităm la un eveniment care își propune să dezvăluie tehnologii noi, servicii inovatoare și un nou concept de supercar electric care va revoluționa conectivitatea dintre dispozitive smart, tehnologii, sisteme și oameni. Evenimentul nostru îl va aduce în premieră în România pe fondatorul Tesla, Martin Eberhard, ca speaker principal. Pasiunea noastră comună pentru mașini și tehnologie ne-a adus în acest punct important în evoluția companiei CryptoDATA și de aceea ne dorim să invităm vizionari și dezvoltatori de succes alături de noi. DCR2022 se adresează tuturor utilizatorilor de dispozitive smart, care se pot înscrie pe site-ul companiei pentru a participa la eveniment în limita locurilor disponibile”, afirmă Ovidiu Toma - CEO CryptoDATA Tech.
 
Proiectele prezentate în cadrul Decentralized Connectivity Redefined:
 
● Momentum reprezintă primul concept de supercar complet electric cu modul Blockchain dezvoltat integral în România și care dezvăluie posibilitatea integrării de tehnologii inovatoare în industria automobilelor electrice. Prin acest proiect, industria auto întâlnește proprietățile tehnologiei blockchain, deschizând astfel noi orizonturi în generarea de utilitate și beneficii financiare.
● XIDEN Blockchain este o rețea care combină sistemul Internet of Things cu tehnologia blockchain pentru a dezvolta un protocol care va permite dispozitivelor smart să îndeplinească sarcini în mod automat și autonom. Platforma rețelei va putea facilita integrarea tuturor dispozitivelor inteligente în sistemul blockchain cu scopul de a asigura utilizarea optimă și eficientă a tuturor resurselor disponibile.
● Ethernytree - un proiect axat pe repopularea domeniilor forestiere în colaborare cu autorități locale, cu posibilitatea de extindere la nivel global, care utilizează aplicabilitatea extinsă a tehnologiei blockchain pentru a crea un răspuns la reducerea suprafeței pădurilor , diminuarea amprentei de carbon rezultată din utilizarea energiei electrice necesară utilizării funcționării sistemelor tehnologice și, implicit, a schimbărilor climatice care au loc în întreaga lume.
 
Agenda evenimentului DCR2022 include o serie de discursuri cu privire la impactul tehnologiei asupra societății moderne, discuții interactive și studii de caz bazate pe soluții privind tehnologia blockchain, integrarea dispozitivelor inteligente în sisteme inovatoare, industria automobilelor electrice și multe altele.
 
De asemenea, sunt așteptați 1.000 de participanți, printre care personalități din întreaga lume - CTOs, inovatori și antreprenori din industria tehnologiei blockchain, fintech, reprezentanți ai sectorului auto, investitori și mulți alții.
 
Mai multe informatii despre eveniment sunt disponibile pe https://cryptodata.com/DCR2022
 
CryptoDATA Tech este o companie românească ce activează în domeniul tehnologiei de peste 10 ani, vizând în special dezvoltarea soluțiilor de securitate cibernetică și utilizarea aplicabilității extinse a tehnologiei Blockchain în domenii multiple care pot pune servicii și produse inovatoare la dispoziția publicului larg
viewscnt
Afla mai multe despre
martin eberhard
tesla