Ministerul Muncii își cumpără mașini în valoare de 335.000 lei; criteriul de atribuire - cel mai bun raport calitate-preț

Ministerul Muncii își cumpără mașini în valoare de 335.000 lei; criteriul de atribuire - cel mai bun raport calitate-preț
scris 9 iul 2017

Ministerul Muncii și Justiției Sociale a lansat o procedură de licitație deschisă pentru a achiziționa autoturisme, prin accesarea Programului de stimulare a înnoirii parcului auto național 2017-2019, în valoare de 335.250 lei, criteriul de atribuire a contractului fiind cel mai bun raport calitate-preț.

Potrivit unui anunț postat în SEAP, Ministerul Muncii vrea să încheie un contract de achiziții publice pentru a-și cumpăra autoturisme, prin accesarea Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2017-2019, cu respectarea prevederilor Ghidului de finanțare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național.

Garanția de participare este în cuantum de 1% din valoarea estimată a contractului și va fi în sumă de: 2.011 lei pentru lotul 1, respectiv 1.341 lei pentru lotul 2. Garanția se poate constitui prin virament bancar, ori printr-un instrument de garantare emis în condițiile legii de o societate bancară ori de o societate de asigurări, care nu se află în situații speciale privind autorizarea ori supravegherea.

Totodată, garanția de participare trebuie să fie constituită și pentru perioada de valabilitate prevăzută în documentația de atribuire, respectiv 90 zile de la dată limita de depunere a ofertelor și trebuie să fie irevocabilă. Instrumentul de garantare trebuie să prevadă că plata garanției de participare se va executa necondiționat, respectiv la prima cerere a beneficiarului, pe baza declarației acestuia cu privire la culpa persoanei garantate și se prezintă autorității contractante, cel mai târziu la data și ora-limită de depunere a ofertelor.

Data limită de depunere a ofertelor este 19 iulie, ora 15:00, sursa de finanțare fiind asigurată din fonduri bugetare, precizează News.ro. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
parc auto
ministerul muncii
licitație