Nelu Iordache, achitat definitiv în dosarul "Transalpina"

Nelu Iordache, achitat definitiv în dosarul "Transalpina"

Foto: Inquam Photos / Liviu Florin Albei

Profit.ro
Profit.ro
scris 28 ian 2020

Curtea de Apel București a dispus, luni, achitarea omului de afaceri Nelu Iordache și a mai multor șefi de la CNADNR Craiova în dosarul privind modernizarea Transalpina, decizia instanței fiind definitivă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Nelu Iordache, administrator al SC Romstrade SRL, a fost achitat pentru instigare la infracțiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată (7 acte materiale) și instigare la infracțiunea de abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată, cu consecințe deosebit de grave (7 acte materiale), scrie Agerpres.

FOTO Boeing a efectuat zborul inaugural al noii aeronave 777X, cel mai mare avion comercial cu două motoare din lume CITEȘTE ȘI FOTO Boeing a efectuat zborul inaugural al noii aeronave 777X, cel mai mare avion comercial cu două motoare din lume

În același dosar, instanța a dispus încetarea procesului penal în cazul mai multor șefi de la CNADNR Craiova, după ce faptele de care erau acuzați aceștia s-au prescris, iar alți inculpați au fost achitați.

De asemenea, judecătorii au dispus încetarea procesului penal împotriva companiei Romstrade, ca urmare a intervenirii prescripției speciale a răspunderii penale, fiind respinsă acțiunea civilă a CNADNR.

Nelu Iordache și ceilalți inculpați obținuseră achitare și la instanța de fond - Tribunalul București - în decembrie 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
nelu iordache
transalpina