New Kopel și-a mărit afacerile în România cu 11% în primele nouă luni, la 20,5 milioane euro

New Kopel și-a mărit afacerile în România cu 11% în primele nouă luni, la 20,5 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 nov 2016

Compania de leasing operațional și închirieri auto New Kopel Group, controlată de holdingul israelian Shlomo, a obținut în primele nouă luni din acest an o cifră de afaceri de 20,5 milioane euro, în creștere cu 11% față de aceeași perioadă din 2015, a anunțat miercuri compania, precizând că a investit circa 10 milioane euro în 2016.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În primele nouă luni ale anului, grupul a vândut 70 de mașini pe lună persoanelor fizice, prin divizia de mașini second-hand, scrie News.ro.

Flota administrată în sistem de leasing operațional a crescut cu peste 20% în primele nou luni ale acestui an, de la circa 2.500 la peste 3.100 de mașini aflate în administrare.

New Kopel Group a obținut o creștere cu 15% a portofoliului de clienți, până la 300 de clienți, majorându-și cota de piață.

Clienții provin din domenii precum IT, piața bunurilor de larg consum (FMCG), transport, construcții, farma și logistică.

BIOGRAFIE Donald Trump, noul președinte al Statelor Unite, un politician care a speriat și uimit o lume întreagă CITEȘTE ȘI BIOGRAFIE Donald Trump, noul președinte al Statelor Unite, un politician care a speriat și uimit o lume întreagă

“În acest moment, avem 7% în leasing operațional și 20% în rent a car. Dar nu totul se rezumă la rezultatele financiare. (…) Am demarat un proces de recrutare în direcția extinderii echipei în pozițiile cheie. Acum, avem 140 de angajati fără a include aici subcontractorii și colaboratorii”, a declarat directorul general al New Kopel Group Romania, Hezi Shayb.

În primele nouă luni din acest, activitatea din showroom-ul Union Motors a crescut cu 40%, iar activitatea din service-ul Union Motors s-a majorat cu 30%.

Pe piata locală New Kopel Group deține dealerul Opel Union Motors și firma de rent-a-car și leasing operațional Sixt New Kopel, dar și divizia de mașini second-hand Sixt New Kopel SH.

Parte a Grupului Shlomo, unul dintre cele mai mari holdinguri din Israel, compania New Kopel este prezentă în România de zece ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
new kopel
shlomo
leasing operational