Profitul Wizz Air a crescut cu 38% în primul semestru fiscal, la un nivel record de 262,5 milioane euro

Profitul Wizz Air a crescut cu 38% în primul semestru fiscal, la un nivel record de 262,5 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 nov 2016

Profitul înainte de taxe al operatorului aerian low-cost Wizz Air a crescut cu 38% în primul semestru fiscal încheiat în septembrie, la 262,5 milioane de euro, iar compania din Ungaria a reiterat previziunile anuale, relatează MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Wizz Air, ale cărei zboruri sunt concentrate pe aeroporturile din Londra, Ungaria, Polonia, București și alte orașe mari din Europa Centrală și de Est, a anunțat un avans al veniturilor de 10%, la 921,2 milioane de euro, scrie News.ro.

Numărul de pasageri transportați a urcat cu 17%, la 12,5 milioane, iar veniturile din vânzările de bilete au avansat cu 4,1%, la 567,2 milioane de euro.

Profitul după taxe a atins un nivel record de 231,6 milioane de euro, fiind cu 12,5% peste nivelul consemnat în intervalul similar al anului trecut.

Ferrari urcă pentru a doua oară estimările pentru acest an după rezultate record în T3 CITEȘTE ȘI Ferrari urcă pentru a doua oară estimările pentru acest an după rezultate record în T3

Potrivit Wizz Air, rețeaua diversificată a contribuit la absorbirea rapidă a capacității realocate ca reacție pe deprecierea lirei sterline după referendumul pro-Brexit din Marea Britanie, cu toate că cererea pe rutele către și dinspre Marea Brtianie a rămas neschimbată.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air