Nicușor Dan a anunțat când se încheie lucrările la Pasajul Doamna Ghica. Restricțiile de trafic se vor întinde pe luni

Nicușor Dan a anunțat când se încheie lucrările la Pasajul Doamna Ghica. Restricțiile de trafic se vor întinde pe luni
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 nov 2022

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că lucrările la Pasajul Doamna Ghica vor fi încheiate în vara anului viitor, precizând că de la sfârșitul acestei săptămâni vor fi instituite restricții de trafic timp de trei luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Nicușor Dan și primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, au organizat o conferință de presă, pe șantierul de la pasajul Doamna Ghica.

ULTIMA ORĂ Noile divizii ale Renault Group, anunțate oficial. Ce se întâmplă cu Dacia și celelalte mărci ale grupului CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Noile divizii ale Renault Group, anunțate oficial. Ce se întâmplă cu Dacia și celelalte mărci ale grupului

“Pentru această bucată lucrările vor începe vineri odată cu restricțiile de trafic, cu termen de trei luni. Deci la început de februarie va fi gata până aici, iar pentru toată structura metalică termenul este începutul lunii martie. Începând de vineri o să fie restricții pentru realizarea acestei bucăți care trece pe deasupra intersecției. Asta înseamnă că nu mai circulă tramvaie, în loc de tramvai o să fie o linie de autobuz care suplinește și pe sensul către centrul orașului mașinile vor circula pe linia de tramvai. După ce se montează structura metalică, un termen de patru, cinci luni până la circulația pe pod. În vara anului viitor va fi finalizat”, a declarat primarul Capitalei.

Primarul Sectorului 2 a afirmat că oamenii trebuie să înțeleagă că nu există șantier fără deranj, scrie News.ro.

“Este important ca oamenii să înțeleagă că nu există niciun șantier fără deranj. Vom mai avea un pic de deranj aici în intersecție.Tramvaiele nu vor merge din acest motiv că se lucrează. Vom avea autobuze – 621, care refac acest traseu. Iar sensurile dinspre Colentina înspre Obor vor circula în perioada următoare pe linia de tramvai, celălalt sens fiind neafectat”, a declarat Radu Mihaiu.

Primarul Capitalei a fost întrebat ce s-a întâmplat cu acest pasaj după ce inițial trebuia să fie gata la sfârșitul anului 2020, apoi termenul a fost mutat în 2021, iar acum finalizarea investiției va avea loc în 2023.

“A fost o aventură. O primărie care nu avea niciun ban a început un pod și a blocat o intersecție. Pe scurt, asta a fost. Și noi a trebuit mai întâi să scoatem primăria din faliment, apoi să reclădim încrederea în primărie și în instituții. După ce problemele acestea s-au rezolvat am intrat într-un ritm normal”, a explicat Nicușor Dan.

viewscnt
Afla mai multe despre
pasajul doamna ghica
nicușor dan