Nicușor Dan anunță când vor fi reabilitate toate liniile de tramvai și „vor permite o circulație corectă”

Nicușor Dan anunță când vor fi reabilitate toate liniile de tramvai și „vor permite o circulație corectă”
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 apr 2024

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că toate liniile de tramvai din București vor fi reabilitate, într-un an și jumătate, majoritatea în doi ani, pentru a permite „o circulație corectă pe ele”. Edilul general a amintit de reabilitarea tronsonului liniei 5 de tramvai de pe Bulevardul Barbu Văcărescu, iar alte linii de tramvai sunt în faza de proiectare, iar „contractele sunt semnate și lucrările efective vor începe într-o lună, două”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

„Chestiunile cele mai importante sunt infrastructura rutieră și, după cum bine știți, aici avem cei 50 kilometri de linie de tramvai. Un tronson a început, cel din Barbu Văcărescu, pentru celelalte suntem în faza de proiectare. Contractele sunt semnate și lucrările efective vor începe într-o lună, două. Pentru celelalte două tronsoane pe care nu le-am atribuit sunt deja depuse ofertele, deci probabil că vom semna în două luni de acum, și după cele șase luni de proiectare, cam spre sfârșitul anului vor începe”, a explicat Nicușor Dan.

Chinezii de la IM au lansat oficial modelul electric L6 cu 1.000 km autonomie, la un preț de mașină pe benzină CITEȘTE ȘI Chinezii de la IM au lansat oficial modelul electric L6 cu 1.000 km autonomie, la un preț de mașină pe benzină

El a concluzionat că „toate liniile de tramvai din București, într-un an și jumătate, majoritatea în doi ani toate vor fi reabilitate și vor permite o circulație corectă pe ele”, scrie News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
primarul capitalei
tramvai