Nou jucător - Spaniolii de la Guretruck pregătesc un birou în România

Nou jucător - Spaniolii de la Guretruck pregătesc un birou în România
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 12 ian 2024

Compania spaniolă Guretruck, care asigură servicii juridice, financiare și software pentru industria transporturilor rutiere, se pregătește să deschidă o filială în România, unde acum este prezentă printr-un parteneriat, potrivit datelor analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Guretruck are sediul central în Irun, Spania, și birouri în mai multe țări europene (Ungaria, Bulgaria, Cehia, Polonia, Italia, Germania, Danemarca și Portugalia), dar și în America de Sud.

CONFIRMARE TAROM retrage din flotă unele avioane CITEȘTE ȘI CONFIRMARE TAROM retrage din flotă unele avioane

Fondată în 1996, compania operează platforma online Truckcontroller, unde sunt disponibile o gamă largă de servicii, de la plata amenzilor la administrarea flotelor și a tahografelor, rambursările de TVA sau servicii juridice.

În România, Guretruck este reprezentată acum de Global Partner Development, din Sibiu, firmă care anunța anul trecut că a contestat pentru clienții săi, la nivel european, peste 100.000 de amenzi, în valoare cumulată de 218 milioane euro, jumătate din sumă fiind restituită transportatorilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
guretruck
filială