Noua generație Kia c’eed ar putea fi prezentată la Geneva, anul viitor. Conceptul Proceed anticipează designul viitorului hachback

Noua generație Kia c’eed ar putea fi prezentată la Geneva, anul viitor. Conceptul Proceed anticipează designul viitorului hachback
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 14 oct 2017

O nouă generație Kia c’eed ar putea fi prezentată în premieră anul viitor, la Geneva, potrivit unor informații neoficiale care dau deja o altă greutate conceptului Proceed prezentat în septembrie la Geneva.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Actualul model Kia c’eed a fost lansat pe piață în 2012 și următorul model era așteptat pentru 2019, însă se pare că șefii companiei coreene au decis să grăbească lansarea acestui noi model cu un an. Conceptul Proceed prezentat la Frankfurt este în acest fel un bun reper pentru ceea ce va fi viitorul c’eed. Mai mult decât atât, se confirmă speculațiile potrivit cărora vechiul pro_cee’d, respectiv caroseria cu trei uși, nu va mai exista așa cum îl știam, ci va fi înlocuit - așa cum arată conceptul - de o caroserie de tip shooting break.

Gama c’eed va fi formată, pentru următoarea generație, din hatchback-ul în 5 uși, un sport wagon mai mult sau mai puțin tradițional, de pro_cee’d sub forma unui shooting brake. Acestora li se va adăuga și o caroserie crossover, de tipul Audi Allroad, cu elemente de SUV care să facă modelul mai apropiat de ceea ce doresc europenii.

PSA Group anunță începerea producției pentru încă două modele noi în uzinele Sochaux și Mulhouse, dar ține secret numele acestora CITEȘTE ȘI PSA Group anunță începerea producției pentru încă două modele noi în uzinele Sochaux și Mulhouse, dar ține secret numele acestora

Noul Kia c’eed ar putea fi lansat în rețeaua comercială la sfârșitul anului viitor. În privința motorizărilor, nu sunt așteptate surprize față de familia actuală de propulsoare. Sunt pregătite, însă, noi tehnologii, în special cele de asistență și conectare, multe introduse deja pe cele mai noi modele ale grupului.

Sub conducerea lui Peter Schreyer, în poziția de vicepreședinte pentru design,  grupul Hyundai – Kia a mai lansat un model nonconformist, Hyundai i30 Fastback, o caroserie adusă din zona premium în cea a modelelor compacte.

viewscnt
Afla mai multe despre
kia
ceed
proceed