O nouă aeronavă în portofoliul Air France: Boeing 787 Dreamliner va avea primul zbor transatlantic pe ruta Paris-Montreal

O nouă aeronavă în portofoliul Air France: Boeing 787 Dreamliner va avea primul zbor transatlantic pe ruta Paris-Montreal
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 29 nov 2016

Air France a anunțat prima destinație a celei mai noi aeronave din portofoliul său, un Boeing 787 Dreamliner. Acesta va efectua prima călătorie pe 1 mai 2017, pe ruta Paris - Montreal, conexiunile pentru pasagerii români pe această destinație urmând să fie îmbunătățite datorită noului zbor cu posibilitatea unei escale de doar de 3 ore la Paris.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru Air France și pasagerii săi, noul Dreamliner Boeing 787 va oferi experimentarea cabinelor Business Class (30 locuri), Premium Economy (21 de locuri) și Economy (225 locuri), Wi-Fi la bord și ferestre cu aproximativ 30% mai mari decât pe aeronavele similare.

Consumul de combustibil al noii aeronave este cu aproximativ 20% mai mic, în comparație cu generațiile anterioare, emisiile de CO2 vor fi reduse cu 20%, iar emisiile de zgomot vor fi, la rândul lor, diminuate.

Cei care călătoresc în Premium Economy se vor avea prioritate la check-in pentru evitarea aglomerației (spațiile SkyPriority se pot găsi în mai mult de 1.000 aeroporturi), vor avea 29 kilograme în plus pentru bagaj față de Economy Class, 2 bagaje de cală de 23 kg și 18 kg pentru bagajul de mână. În plus, aplicația Air France Press oferă posibilitatea pasagerilor de a descărca  ziare și reviste.

Air France va crea o nouă divizie destinată curselor pe distanțe lungi, pentru a concura operatorii din Golful Persic CITEȘTE ȘI Air France va crea o nouă divizie destinată curselor pe distanțe lungi, pentru a concura operatorii din Golful Persic

Air France, împreună cu filiala sa regională HOP!, operează 1.500 de zboruri zilnice atât în Franța, cât și în restul Europei și în întreaga lume. Flota sa cuprinde 348 de aeronave. Începând cu anul 2004, AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucători în transportul aerian, la nivel mondial, și lider de piață pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. 
 
În 2014 , Air France și KLM au transportat 87,3 milioane de pasageri. Cele două companii aeriene oferă, în prezent, clienților acces la o rețea care acoperă 231 de destinații în aproape 100 de țări prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle și Amsterdam-Schiphol. Programul de fidelizare Flying Blue este lider în Europa și are peste 24.5 milioane de membri

Air France, KLM și partenerii lor, Delta și Alitalia, operează cel mai mare joint-venture trans-atlantic, cu peste 250 de zboruri zilnice. Air France și KLM sunt companii membre ale alianței globale SkyTeam care numără 20 companii aeriene membre și care oferă pasagerilor din întreaga lume acces la o rețea globală de peste 16,323 de zboruri către peste 1.052 de destinații din 177 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
aer france
aeronava