Oslo interzice trotinetele electrice în anumite ore, explozie de accidente

Oslo interzice trotinetele electrice în anumite ore, explozie de accidente
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 iul 2021

Persoanele aflate în orașul norvegian Oslo nu vor mai putea închiria trotinete electrice între orele 23:00 și 5:00, ca urmare a numărului mare de accidente, informează DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Decizia va fi aplicată de la începutul lunii septembrie, conform Agerpres.

2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

Mai multe companii de închiriere au luat deja decizia de a menține parcate trotinetele electrice în nopțile din weekend sau de a introduce limite de viteză când este întuneric.

Dintre toate orașele importante din Europa, Oslo deține cel mai mare număr de trotinete electrice pe cap de locuitor, conform datelor NTB. Numărul acestora a crescut cu aproape un sfert până la aproximativ 25.700 în ultimele trei luni, conform relatării.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Cel puțin două treimi dintre trotinetele electrice urmează însă să dispară de pe străzi, numărul acestora urmând să fie redus la 8.000, conform hotărârii. 

viewscnt
Afla mai multe despre
oslo
trotinete