Pasagerii își pot transporta gratuit schiurile în vagoanele CFR de clasa a doua, în limita spațiului disponibil

Pasagerii își pot transporta gratuit schiurile în vagoanele CFR de clasa a doua, în limita spațiului disponibil
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 ian 2020

Pasagerii trenurilor CFR Călători își pot transporta schiurile sau snowboardurile gratuit în vagoanele de clasa a doua, ca bagaj de mână, în limita spațiului disponibil bagajelor de mână și cu condiția ca acestea să nu îi incomodeze pe ceilalți pasageri, informează vineri CFR Călători, într-un comunicat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe de altă parte, compania recomandă celor care merg cu trenul la final de săptămână în stațiunile montane să achiziționeze "Biletul de weekend", pentru a obține reduceri de la 15% până la 35% pe orice rută tur-retur, cu orice tip de tren, la clasa 1 sau la clasa a 2-a (vagon clasă sau cușetă), în funcție de numărul weekend-urilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4), condiția fiind ca ruta să fie aceeași, scrie Agerpres.

Dacia a înregistrat un nou record la nivel global CITEȘTE ȘI Dacia a înregistrat un nou record la nivel global

Astfel, folosind "Biletul de weekend", un bilet București - Brașov poate ajunge la 32,95 de lei, în loc de 48,60 lei - prețul standard la tren Interregio. De asemenea, un "Bilet de weekend" poate ajunge la prețul de 12,90 de lei pentru traseul București - Predeal, în loc de 19,30 lei - tariful standard la tren Regio Expres.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr
schiuri