Pasagerii își pot transporta gratuit schiurile în vagoanele CFR de clasa a doua, în limita spațiului disponibil

Pasagerii își pot transporta gratuit schiurile în vagoanele CFR de clasa a doua, în limita spațiului disponibil
scris 17 ian 2020

Pasagerii trenurilor CFR Călători își pot transporta schiurile sau snowboardurile gratuit în vagoanele de clasa a doua, ca bagaj de mână, în limita spațiului disponibil bagajelor de mână și cu condiția ca acestea să nu îi incomodeze pe ceilalți pasageri, informează vineri CFR Călători, într-un comunicat.

Pe de altă parte, compania recomandă celor care merg cu trenul la final de săptămână în stațiunile montane să achiziționeze "Biletul de weekend", pentru a obține reduceri de la 15% până la 35% pe orice rută tur-retur, cu orice tip de tren, la clasa 1 sau la clasa a 2-a (vagon clasă sau cușetă), în funcție de numărul weekend-urilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4), condiția fiind ca ruta să fie aceeași, scrie Agerpres.

Dacia a înregistrat un nou record la nivel global CITEȘTE ȘI Dacia a înregistrat un nou record la nivel global

Astfel, folosind "Biletul de weekend", un bilet București - Brașov poate ajunge la 32,95 de lei, în loc de 48,60 lei - prețul standard la tren Interregio. De asemenea, un "Bilet de weekend" poate ajunge la prețul de 12,90 de lei pentru traseul București - Predeal, în loc de 19,30 lei - tariful standard la tren Regio Expres.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr
schiuri