Ford investește 42 de milioane de euro la fabrica sa din Valencia

Ford investește 42 de milioane de euro la fabrica sa din Valencia
scris 17 ian 2020

Ford va investi 42 de milioane de euro la fabrica sa din Valencia, banii urmând să fie folosiți în principal pentru două linii de producție a bateriilor litiu ion care vor deveni operaționale în septembrie și vor alimenta noul model hibrid plug-in Kuga și noile modele hibride Kuga, S-MAX Hybrid și Galaxy, informează EFE și site-ul businesscar.co.uk.

Investiția face parte din strategia companiei de a lansa 14 modele electrificate în viitor, scrie Agerpres.

Șeful Volkswagen: Fără reforme urgente, Volkswagen s-ar putea confrunta cu același destin ca al Nokia CITEȘTE ȘI Șeful Volkswagen: Fără reforme urgente, Volkswagen s-ar putea confrunta cu același destin ca al Nokia

Președintele Ford Europa, Stuart Rowley, a anunțat că opt milioane de euro vor fi alocați pentru S-Max și Galaxy și încă 24 milioane de euro vor fi investiți în producția de baterii. Alți zece milioane de euro vor fi utilizați pentru dezvoltarea modelelor hibride Kuga la fabrica din Valencia, care va produce în total șapte vehicule electrice marca Ford.

În 2021, Ford va lansa la unitatea sa din Spania versiunile hibride ale modelelor S-Max și Galaxy.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ford
valencia