Pe fondul unei cereri ridicate, CFR Călători suplimentează capacitatea de transport spre și dinspre litoral

Pe fondul unei cereri ridicate, CFR Călători suplimentează capacitatea de transport spre și dinspre litoral
scris 8 sep 2020

Cererea de transport către litoral se menține ridicată în această săptămână, iar CFR Călători își adaptează în extrasezon capacitatea de transport la solicitările de trafic și suplimentează cu vagoane trenurile spre și dinspre Constanța și Mangalia.

Potrivit unui comunicat al companiei, pasagerii care doresc să ajungă sau care se reîntorc de pe litoral au la dispoziție, pe ruta București Nord - Constanța și retur, 12 trenuri InterRegio (șase dus/șase întors), cu o capacitate medie de 700 de locuri/ tren. Unele dintre garnituri pot avea compunerea maximă de 15 vagoane, limita maximă admisă, scrie Agerpres.

ULTIMA ORĂ FOTO Dacia dezvăluie noile Sandero și Logan CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ FOTO Dacia dezvăluie noile Sandero și Logan

Totodată, turiștilor care vin cu trenurile din toată țara (via București) li se asigură continuitatea călătoriei din stația Constanța către toate stațiunile de pe litoral. Astfel, de la Constanța la Mangalia și retur, circulă zilnic 20 de trenuri Regio (10 dus/10 întors) cu o capacitate medie de 300 de locuri/ tren. Și pe această rută trenurile sunt suplimentate cu vagoane.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr calatori
trenuri
litoral