Piloții de la British Airways au renunțat la greva programată pentru săptămâna viitoare

Piloții de la British Airways au renunțat la greva programată pentru săptămâna viitoare
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 sep 2019

Piloții companiei aeriene British Airways au decis să anuleze greva programată pentru ziua de 27 septembrie, în ideea de a da mai mult timp discuțiilor cu echipa managerială pentru găsirea unei soluții la conflictul în curs pe tema salariilor, a anunțat miercuri sindicatul Balpa, care îi reprezintă pe majoritatea piloților de la British Airways, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Săptămâna trecută, o grevă de 48 de ore a piloților, fără precedent în istoria British Airways, a obligat compania să anuleze 1.700 de zboruri, scrie Agerpres.

Airbus îmbunătățește estimările privind cererea de avioane și traficul aerian în următorii 20 de ani CITEȘTE ȘI Airbus îmbunătățește estimările privind cererea de avioane și traficul aerian în următorii 20 de ani

British Airways a început deja să anuleze zborurile programate pentru data de 27 septembrie și să îi prevină pe călătorii afectați de anulări. Deocamdată nu este clar câte zboruri vor fi restabilite.

British Airways, deținut de grupul hispano-britanic IAG, are peste 40 de milioane de clienți pe an și zboruri către peste 70 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
british airways
greva