Plan în București - Parchezi doar dacă plătești! Blocarea accesului autovehiculelor pe trotuare

Plan în București - Parchezi doar dacă plătești! Blocarea accesului autovehiculelor pe trotuare
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mai 2022

Primăria Capitalei vrea să obțină 1 milion de lei /zi din parcările publice, a anunțat viceprimarul capitalei, Stelian Bujduveanu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acesta spune că a fost aprobat planul de investiții pentru modernizarea sistemului de administrare al parcărilor, iar acesta prevede amenajarea de noi locuri de parcare, cu plată, digitalizare și blocarea accesului mașinilor pe trotuare, ceea ce va crește încasările.

”Punem la lucru una din cele mai de preț resurse de care dispune Bucureștiul, dar nevalorificată până acum: locurile de parcare. Obiectivul: Un milion de lei/zi - ca sursă de venituri din utilizarea parcărilor din București.A fost aprobat planul de investiții pentru modernizarea sistemului de administrare al parcărilor din București. Soluția a fost agreată aproape unanim de colegii consilieri generali, indiferent de culoarea lor politică”, a anunțat Bujduveanu.

CEO Wizz Air își atacă dur concurenții din România: TAROM și Blue Air se îndreaptă spre eșec, spre faliment. Nu știu din ce motive încă se află pe piață și efectuează zboruri! CITEȘTE ȘI CEO Wizz Air își atacă dur concurenții din România: TAROM și Blue Air se îndreaptă spre eșec, spre faliment. Nu știu din ce motive încă se află pe piață și efectuează zboruri!

Planul de investiții presupune:

  • Marcaje pentru parcări existente și crearea de altele noi
  • Digitalizarea locurilor de parcare. Procesul va începe din această lună.
  • Blocarea accesului autovehiculelor pe trotuare.
  • În parcări publice, doar prin acces controlat: fie prin sisteme cu bariere, fie prin sisteme de monitorizare video.
  • Parchezi doar dacă plătești

”Creăm condiții de parcare, instituim reguli clare pentru utilizarea acestora și creștem veniturile pentru oraș. Locuri de parcare pentru toată lumea, fără pile și relații, fără ecusoane, fără ”atenții” pentru personalul care monitorizează parcarea. Aducem un milion de lei pe zi în buget, bani la dispoziția Primăriei Capitalei pentru programe de refacere și întreținere a infrastructurii rutiere, precum și pentru optimizarea condițiilor de transport public din oraș”, a mai anunțat Bujduveanu.

viewscnt
Afla mai multe despre
parcari
bucuresti
incasari