Plan pentru reducerea numărului de accidente din județul Brașov. Măsurile luate la recomandarea Poliției

Plan pentru reducerea numărului de accidente din județul Brașov. Măsurile luate la recomandarea Poliției
scris 24 aug 2021

Pe mai multe tronsoane de drum național din Brașov se va putea circula cu maxim 70 km/h, iar în unele zone s-a decis interzicerea depășirii, după ce polițiștii brașoveni au reevaluat marcajele rutiere din județ, anunță Bună Ziua Brașov.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La recomandarea polițiștilor, Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov a anunțat că a modificat marcajele rutiere și a montat indicatoare pe mai multe tronsoane de drum pe care s-au petrecut accidente grave. „Au fost instituite limitări de viteză, a fost interzisă depășirea și s-au aplicat marcaje rezonatoare pe mai multe sectoare de pe DN1, DN13 și DN73A”, a anunțat Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Anii trecuți, tot pentru a limita accidentele, au fost montate separatoare de sens din beton pe sectoare din DN 1, DN 13, DN 73 și DN 11, rolul acestora fiind de a preveni coliziunile frontale, cauzate, de multe ori, de depășirile pe contrasens.

viewscnt
Afla mai multe despre
accidente
brasov
viteza