Polițiștii au declanșat Operațiunea ”Blocada”

Polițiștii au declanșat Operațiunea ”Blocada”
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 feb 2024

Polițiștii rutieri din Județul Ilfov au aplicat 122 de sancțiuni contravenționale, au reținut 8 permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare în urma controalelor desfășurate acum, în cadrul operațiunii ”Blocada”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un bărbat care nu a oprit la semnalele polițiștilor, în Măgurele, ulterior dovedindu-se că nu avea permis, se afla sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive, a fost reținut. De asemenea, el a refuzat prelevarea de probe biologice.

Pas major pentru lansarea unei noi austostrăzi CITEȘTE ȘI Pas major pentru lansarea unei noi austostrăzi

 ”În cadrul activităților desfășurate, polițiștii rutieri din Măgurele au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de bărbatul care, în noaptea de 24/25 februarie, nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri, context în care a  fost urmărit și imobilizat in cel mai scurt timp, în localitatea Măgurele.

”Reamintim că, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere, iar la testările cu aparatele din dotare, au rezultat indicii cu privire la posibila prezența în organism a unei substanțe psihoactive, precum și valoarea de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, precum și faptul că la unitatea medicală, unde a fost condus, ar fi refuzat să i se recolteze probe biologice”, precizează polițiștii.

Dispozitive ilegale descoperite în anumite SUV-uri BMW CITEȘTE ȘI Dispozitive ilegale descoperite în anumite SUV-uri BMW



Bărbatul urmează să fie prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propuneri legale.

viewscnt
Afla mai multe despre
politie
amenzi