Porsche Finance Group va lansa și un serviciu de car sharing

Porsche Finance Group va lansa și un serviciu de car sharing
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 oct 2017

Porsche Finance Group, axat pe servicii de credit auto, leasing financiar și operațional, asigurări și management de flote, va lansa săptămâna viitoare și un serviciu de car sharing.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sistemul presupune asigurarea unui transport pe baza mașinilor închiriate la minut.

Recent, pe această piață din București a intrat GetPony, lansat anterior în Cluj-Napoca, deocamdată doar pentru locuitorii din Cosmopolis, complex rezidențial din nordul Bucureștiului.

Porsche Finance Group este filiala românească a Porsche Bank, subsidiară a Porsche Holding, și furnizor pentru clienții Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche, MAN și Das Weltauto.

VIDEO Ford Craiova a produs ultimul exemplar B-Max. Uzina intră în revizie și începe producția lui EcoSport CITEȘTE ȘI VIDEO Ford Craiova a produs ultimul exemplar B-Max. Uzina intră în revizie și începe producția lui EcoSport

Grupul este prezent pe piața românească din 1999 și include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility și Porsche Asigurări.

Cele cinci companii din cadrul Porsche Finance Group România, care furnizează soluții complete de mobilitate clienților mărcilor Volkswagen, au încheiat anul trecut cu peste 50.000 de contracte noi, în creștere cu 23% comparativ cu anul precedent.

viewscnt
Afla mai multe despre
getpony
bmw
i3
car sharing