Președintele Aktor, Christos Panagiotopolous, după deschiderea tronsonului de autostradă care leagă Sibiu de Cluj: Am susținut și voi susține în egală măsură toate proiectele și contractele pe care le avem în desfășurare. Asigur de suportul meu

Președintele Aktor, Christos Panagiotopolous, după deschiderea tronsonului de autostradă care leagă Sibiu de Cluj: Am susținut și voi susține în egală măsură toate proiectele și contractele pe care le avem în desfășurare. Asigur de suportul meu
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 5 dec 2021

România este și va fi o piață de maximă prioritate pentru Aktor, care a susținut și va susține în egală măsură toate proiectele și toate contractele pe care le are în desfășurare, este mesajul președintelui companiei elene, Christos Panagiotopolous, implicată în lucrările la tronsonul de autostradă care leagă Sibiul de Cluj, deschis traficului la finele lunii trecute.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Lucrările la cei circa 25 de kilometri ai Lotului 2 din Autostrada A10 Sebeș - Turda au fost finalizate în această săptămână,  fiind ultimii kilometri finalizați.

Acest lot întregește tronsonul Sebeș Turda, astfel putându-se circula în sistem de autostradă pe toată distanță de la Sibiu la Cluj.

Compania Aktor a fost implicată în lucrări, alături de mai multe proiecte în România, precum autostrada A3 București Ploiești 3,25 km, DN18 Baia Mare 59 km și tronsonul de cale ferată Micasasa – Podu Mureș 44 km, proiecte cu o valoare de peste 1 miliard de lei.

“România este și va fi o piață de maximă prioritate pentru compania Aktor, și așa cum am promis de fiecare dată când m-am întâlnit cu autoritățile române. Am susținut și voi susține în egală măsură toate proiectele și toate contractele pe care le avem în desfășurare. Mă bucur că am reușit să dăm în trafic acest lot de autostradă, sper că am reușit să îmbunătățim imaginea companiei noastre. Avem acționari noi, management nou, suntem practic o companie nouă; am primit o mărire de capital de 120 milioane euro, vor mai urma, și în acest moment compania Aktor își recâștiga locul bine meritat în elita constructorilor de infrastructură, atât în România, cât și în Grecia și alte țări.

Asigur de suportul meu și, din acest moment, vă promit că proiectele în care Aktor este implicat se vor desfășura cu o mobilizare și susținere financiară, așa cum ați văzut la Sebeș în ultimele 6 luni.

Doresc să mulțumesc Ministerului Transporturilor și CNAIR-ului pentru suportul și profesionalismul lor", spune președintele companiei Aktor, Christos Panagiotopolous.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada sebeș - turda
aktor