Primăria București a atribuit contractele pentru reabilitarea a 6 loturi de linii de tramvai

Primăria București a atribuit contractele pentru reabilitarea a 6 loturi de linii de tramvai
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 sep 2023

Primăria București anunță, vineri, că a atribuit contractele pentru lucrările de reabilitarea a 6 loturi de linii de tramvai.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Primăria Municipiului București a atribuit contractele pentru lucrările de reabilitarea a 6 loturi de linii de tramvai din cele 11 pentru care a primit oferte”, anunță, vineri, Primăria București.

Primarul general Nicușor Dan a precizat că, în perioada următoare, vor intra în modernizare liniile tramvaielor 23 și 27 de pe Bulevardul Mărășești (între Dimitrie Cantemir și Strada 11 Iunie), linia tramvaiului 36 de pe Bulevardul Chișinău, liniile tramvaielor 36 si 40 pe Bulevardul Basarabia (de la intersecția cu B-dul 1 Decembrie 1918 până la capăt terminal Republica), liniile 16 și 36 pe Bulevardul Pompeiu – Petricani - Lacul Tei- Strada Reînvierii și Strada Turmelor, liniile 44, 45 Gheorghe Duca – str. Alexandru Ioan Cuza – Calea Griviței – Bd-ul. Dinicu Golescu, liniile 14 și 36 Bd. Gării Obor - Ferdinand I - Șoseaua Pantelimon – Baicului.

VIDEO Încep lucrările la un nou drum expres în România CITEȘTE ȘI VIDEO Încep lucrările la un nou drum expres în România

”Alte 5 loturi sunt acum în faza de evaluare a ofertelor. Celelalte 4 loturi pentru care nu s-au depus oferte, sunt în procedură de reluare a licitației”, a mai transmis sursa citată.tramvai.

Primăria București anunță că, în total, se vor reabilita 50 de km de linie de tramvai. 

viewscnt
Afla mai multe despre
reabilitare tramvai
primaria capitalei
atribuire