Primarul general al Capitalei anunță că se reia licitația pentru reabilitarea liniilor de tramvai pe patru loturi, unde nu s-au prezentat ofertanți. Loturile vizate

Primarul general al Capitalei anunță că se reia licitația pentru reabilitarea liniilor de tramvai pe patru loturi, unde nu s-au prezentat ofertanți. Loturile vizate
scris 29 mar 2023

Primarul general al Capitalei, Nicuțor Dan, anunță că se reia licitația pentru reabilitarea liniilor de tramvai pe patru loturi, unde nu s-au prezentat ofertanți.

”Vom relua licitația pentru reabilitarea liniilor de tramvai unde nu s-au prezentat ofertanți. Am lansat în consultare publică caietul de sarcini pentru modernizarea a 4 loturi de linii de tramvai în zone intens circulate din București”, a anunțat primarul general, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ UE a aprobat, definitiv, interzicerea vânzării de automobile cu motoare pe combustie din 2035 CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ UE a aprobat, definitiv, interzicerea vânzării de automobile cu motoare pe combustie din 2035

Nicușor Dan a detaliat care sunt loturile vizate:

LOT 1 - Reabilitare sistem rutier pe Bd. Th. Pallady, Bd. 1 Decembrie 1918, Bd. Basarabia, Calea Călărașilor, Bd. Corneliu Coposu inclusiv Bucla Complex Titan, lungime traseu 18,00 km.

LOT 2 - Reabilitare sistem rutier pe Bd. Pache Protopopescu și Str. Traian, lungime traseu 1,900 km.

LOT 13 - Reabilitare sistem rutier pe Bulevardul Ferdinand I, între Șoseaua Mihai Bravu și Strada Traian, lungime traseu 0,69 km.

LOT 15 - Reabilitare sistem rutier pe Strada Dristorului între Bd. Camil Ressu și Strada Baba Novac, lungime traseu 0,22 km.

”Pentru celelalte 11 loturi la care avem deja ofertele, licitația este în etapa de evaluare a acestora. Proiectul reabilitării celor 50 de km de linii de tramvai este cea mai mare achiziție publică realizată vreodată de Primăria Capitalei”, a precizat primarul general.

viewscnt
Afla mai multe despre
licitatie
tramvai