Primarul Negoiță vrea să preia în administrare stațiile STB

Primarul Negoiță vrea să preia în administrare stațiile STB
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 feb 2023

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, propune Consiliului Local să adopte un proiect de hotărâre privind transmiterea stațiilor de tramvaie, troleibuze și autobuze din administrarea Societății de Transport București (STB) SA în cea a forului local, pentru modernizarea lor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prin proiectul de act normativ de pe ordinea de zi suplimentară a ședinței de joi se solicită Consiliului General al Municipiului București să adopte o hotărâre privind acordul în vederea transmiterii stațiilor de transport în comun în administrarea Consiliului Local, scrie Agerpres.

Schimbare majoră la toate facturile la energie electrică. Cum le vor primi românii din luna mai CITEȘTE ȘI Schimbare majoră la toate facturile la energie electrică. Cum le vor primi românii din luna mai

Potrivit proiectului, Primăria Sectorului 3 se confruntă cu "problema traficului auto încărcat", care generează atât poluare sonoră, cât și a aerului. Autoritatea locală a inițiat și derulează o serie de investiții majore în infrastructura rutieră, prin construirea de pasaje supraterane și subterane, în vederea dirijării traficului auto către periferia sectorului. Sunt necesare și alte măsuri complementare, una dintre acestea fiind atragerea populației către transportul în comun și diminuarea folosirii mașinilor proprii. Transportul în comun trebuie să devină "o alternativă viabilă", în contextul în care au fost achiziționate, în ultima perioadă, vehicule noi, dar care vor funcționa pe infrastructura veche, degradată și în multe cazuri "periculoasă pentru pasageri". 

viewscnt
Afla mai multe despre
stb
sector 3