Proprietarul British Airways cumpără compania spaniolă Air Europa

Proprietarul British Airways cumpără compania spaniolă Air Europa
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 nov 2019

Grupul IAG, care deține mai multe companii aeriene, în special British Airways, a anunțat luni preluarea companiei spaniole Air Europa pentru un miliard de euro în numerar, o tranzacție care îi va extinde prezența în Spania, unde IAG deține deja transportatorul aerian național Iberia și operatorul low-cost Vueling, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Air Europa deservește 69 de destinații interne și internaționale, inclusiv în Europa și pe distanțe lungi în America Latină, SUA, Caraibe și Africa de Nord, scrie Agerpres.

ANALIZĂ PROFIT TV Economia americană crează în continuare multe job-uri CITEȘTE ȘI ANALIZĂ PROFIT TV Economia americană crează în continuare multe job-uri

Anul trecut, Air Europa a realizat o cifră de afaceri de 2,1 miliarde euro și un profit operațional de 100 milioane euro. Tot în 2018, Air Europa a transportat 11,8 milioane pasageri cu o flotă de 66 de avioane.

viewscnt
Afla mai multe despre
air europa
british airways