Registrul Auto Român va lucra cu publicul și în zilele de sâmbătă, până la sfârșitul anului 2017

Registrul Auto Român va lucra cu publicul și în zilele de sâmbătă, până la sfârșitul anului 2017
scris 2 nov 2017

Toate reprezentanțele Registrului Auto Român (RAR) vor lucra cu publicul în zilele de sâmbătă, până la sfârșitul anului 2017, ca urmare a gradului ridicat de solicitări din partea clienților.

"Măsura a fost luată de conducerea RAR ca urmare a gradului ridicat de solicitări din partea clienților, care se programează să obțină actele necesare în vederea primei înmatriculări în România a vehiculelor second-hand. Astfel, în toate reprezentanțele RAR se va lucra în fiecare zi de sâmbătă, începând cu data de 04.11.2017, de la ora 8:00 la ora 14:00. Excepție fac zilele de 2, 23 și 30 decembrie 2017", spun cei de la RAR.

Ultimele date: UPC a depășit în România 1,3 milioane de clienți. Aport de la un operator de talie redusă cumpărat. Televiziunea analogică continuă trendul de scădere CITEȘTE ȘI Ultimele date: UPC a depășit în România 1,3 milioane de clienți. Aport de la un operator de talie redusă cumpărat. Televiziunea analogică continuă trendul de scădere

Decizia a fost luată de către directorul general al RAR, George-Adrian Dincă, pentru a scurta timpul de așteptare la activitățile Registrului Auto Român, scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
rar