Renault vrea să furnizeze Poliței 5.600 de vehicule pentru 230 milioane de lei

Renault vrea să furnizeze Poliței 5.600 de vehicule pentru 230 milioane de lei
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 19 oct 2017

Renault Commercial Roumanie a depus singura ofertă în cadru licitației organizată de Poliția Română pentru cumpărarea unui număr de 5.600 de autovehicule destinate operațiunilor de patrulare pentru ordine publică, poliție rutieră și muncă operativă, contract estimat la 229,5 milioane de lei, fără TVA, în următorii 2 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Pentru acest an, instituția solicită prin caietul de sarcini livrarea a 520 de vehicule.

Renault Commercial Roumanie este parte a grupului Renault care importă și comercializează pe piața locală mărcile Dacia, Renault și Nissan.

EXCLUSIV Consiliul Concurenței investighează dealerii Dacia și Renault din România. Posibile înțelegeri privind prețurile pieselor și ale manoperei service CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Consiliul Concurenței investighează dealerii Dacia și Renault din România. Posibile înțelegeri privind prețurile pieselor și ale manoperei service

Anul trecut, afacerile companiei au crescut cu 14,8%, la 2,56 miliarde de lei.

În acest an, compania a câștigat ca unic ofertant un contract de 6,4 milioane de lei, fără TVA, pentru livrarea către Inspectoratul General al Poliției de Frontieră a unui număr de 100 de autovehicule pentru munca operativă.

De asemenea, în luna august, Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură (APIA) a semnat cu Renault Commercial Roumanie un contract pentru cumpărarea a aproape 130 de mașini, în valoare totală de 1,6 milioane euro. Firma a fost singurul ofertant.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault commercial roumanie
politia romana
licitatie
oferta
autovehicule