Restricții de circulație pentru mașinile mai mari de 7,5 tone, în iulie și august, pe Autostrada Soarelui și pe două drumuri naționale

Restricții de circulație pentru mașinile mai mari de 7,5 tone, în iulie și august, pe Autostrada Soarelui și pe două drumuri naționale
scris 1 iul 2019

Mașinile cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone nu vor putea circula pe Autostrada Soarelui și pe două drumuri naționale, de la 1 iulie până la 31 august. Restricțiile vor fi valabile în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, între orele 6.00 și 22.00.

”Circulația vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă în perioada 01 iulie - 31 august 2019, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, potrivit Ordinului ministrului transporturilor și ministrului afacerilor interne nr. 1249 - 132/2018”, a transmis Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Restricțiile sunt valabile pe Autostrada Soarelui, București Constanța, pe ambele sensuri, în zilele de vineri și sâmbătă, între orele 6.00 și 22.00, scrie News.ro.

Olandezii care utilizează telefonul mobil pe bicicletă riscă să fie amendați CITEȘTE ȘI Olandezii care utilizează telefonul mobil pe bicicletă riscă să fie amendați

De asemenea, restricțiile sunt valabile pe DN 39, Agigea Mangalia, pe ambele sensuri, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, între orele 6.00 și 22.00.

Potrivit CNAIR, mașinile mari nu pot circula nici pe DN 22 C, Murfatlar – Cernavodă, duminica, în același interval orar.

”Încălcarea prevederilor Ordinului ministrului transporturilor si ministrului afacerilor interne nr. 1249 - 132/2018 constituie contravenție și se sancționează cu amendă”, a mai transmis CNAIR.

viewscnt
Afla mai multe despre
restricții de circulație
autostrada soarelui