În centrul Capitalei vor fi impuse azi restricții de trafic, car urmare a desfășurării evenimentului „Marșul pentru viață – 2018”, pe traseul Piața Unirii până în Parcul Tineretului. Și în Piața Victoriei va avea loc un protest al polițiștilor și angajaților din penitenciare.
Potrivit Brigăzii Rutiere, participanții se vor aduna în Parcul Unirii, pe latura dinspre Bulevardul Unirii, de la ora 11.00, urmând ca la ora 12.00 să plece în marș pe traseul Parcul Unirii – Aleea de ieșire dinspre Bd. Unirii – Str. Bibescu Vodă – Bd. Dimitrie Cantemir – Parcul Tineretului, intrarea Șincai, relatează News.ro.
Deplasarea se va face pe banda I de circulație spre Parcul Tineretului.
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
Totodată, sindicaliștii din Poliție și angajații din penitenciare vor protesta sâmbătă în fața Ministerului Afacerilor Interne, urmând să plece în marș spre Guvern. Polițiștii sunt nemulțumiți de salarizare, de deficitul de personal și de subfinanțare, în timp ce angajații din penitenciare solicită condiții mai bune de lucru, o salarizare echitabilă, precum și demiterea ministrului Justiției, Tudorel Toader.
Protestul va avea începe în jurul orei 9.00 în fața Ministerului Afacerilor Interne, urmând ca la ora 12.00 să plece în marș spre Piața Victoriei pentru a continua protestul până la ora 16.00.
CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Mașini spectaculoase, o premieră mondială și câteva concepte, vedetele SIAB 2018În perioada 1 - 31 martie, în numeroase orașe din România și Republica Moldova se desfășoară Luna pentru viață 2018 – „O lume pentru viață”, iar în 24 martie va avea loc Marșul pentru viață 2018, organizat în București de Asociația Studenți pentru Viață.
Marșul este urmat de concertul Live for Life (Parcul Tineretului, intrarea Șincai, ora 13.00), susținut de Aurelian Temișan și de formația Feedback Band.
CITEȘTE ȘI Dacia Duster, rechemare în service, ca urmare a unor probleme ale injecțieiAsociația solicită societății să ofere instrumente prin care să ajute femeile însărcinate, precum acordarea, după a 14-a săptămână de sarcină, a unei indemnizații, înființarea de centre de sprijin pentru, unde femeile să poată beneficia, la cerere, de consiliere psihologică gratuită sau crearea posibilității legale ca femeia însărcinată care consideră că nu poate crește copilul să îl încredințeze spre adopție imediat după naștere.
Marșul pentru viață se află la a opta ediție națională.