Restricții de trafic pe DN 5, în zona podului peste Dunăre de la Giurgiu

Restricții de trafic pe DN 5, în zona podului peste Dunăre de la Giurgiu
scris 25 mai 2019

Traficul pe DN 5 este restricționat în zona podului peste Dunăre de la Giurgiu, întrucât se fac lucrări pentru remedierea degradărilor apărute în perioada de garanție. Restricțiile sunt instituite până în 24 iunie.

Ca urmare a începerii lucrărilor, sunt instituite restricții de circulație în perioada 24 mai - 24 iunie, arată News.ro.

VW Transporter T6, rechemare amplă, inclusiv în România, pentru rescrierea softului motorului. Proprietarii vor primi un card pentru alimentare gratuită cu AdBlue CITEȘTE ȘI VW Transporter T6, rechemare amplă, inclusiv în România, pentru rescrierea softului motorului. Proprietarii vor primi un card pentru alimentare gratuită cu AdBlue

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că, în vederea realizării lucrărilor de remediere a degradărilor identificate în perioada de garanție pentru podul de la Giurgiu peste Dunăre, pe DN 5 km 64+884 - inclusiv drumul de acces de la ieșirea din vamă până la intrarea pe pod, antreprenorul asocierea Collini Lavori S.p.A - Tecnic Consulting Engineerinf România S.R.L. a primit avizul favorabil al Poliției Județene Giurgiu pentru instituirea restricțiilor de circulație.

viewscnt
Afla mai multe despre
trafic
restrictii
dunare
pod
giurgiu
lucrari